Sex personer skjutna vid tunnelbanan i New York

Fem personer har skadats och en är död efter en skottlossning vid en tunnelbanestation i Bronx, New York. Det rapporterar ABC 7.

ANNONS
|

Skjutningen ska ha inträffat vid 16.50-tiden lokal tid och 22.50-tiden, svensk tid. En polisinsats pågår på platsen och på X, tidigare Twitter, uppmanar New Yorks polisdepartement allmänheten att undvika området.

Skjutningen ska ha skett på en plattform tillhörande tunnelbanan i Bronx. En av de skadade har avlidit på sjukhus till följd av sina skador, men övriga fem som träffades ska inte ha livshotande skador, rapporterar ABC News.

Enligt poliskällor till samma kanal ska skjutningen ha skett som följd av ett bråk ombord på ett tåg. Väl ute på plattformen öppnades eld, och källorna uppger att vissa av offren tros ha träffats av misstag.

ANNONS

Polisen söker efter två misstänkta gärningsmän men ingen har ännu gripits, enligt ABC News.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS