När föräldrarna inspekterade sina barns godispåsar efter att de gått bus eller godis, så hittade de små rakblad som gömts i godbitarna.
När föräldrarna inspekterade sina barns godispåsar efter att de gått bus eller godis, så hittade de små rakblad som gömts i godbitarna. Bild: Kallestad

Rakblad hittade i halloween-godis i USA

Flera rakblad har hittats gömt i halloween-godis som delats ut till barn i USA. Nu har polisen i Oregon startat en utredning efter händelsen.

ANNONS
|

I USA är det mycket populärt för barn och ungdomar att klä ut sig och gå bus eller godis under halloween. Men i staden Eugene, som ligger i delstaten Oregon, gjorde ett antal barnfamiljer en bekymrande upptäckt under Halloweenhelgen.

När föräldrarna inspekterade sina barns godispåsar hittade de små rakblad som gömts i godbitarna. Kommunen har nu utfärdat ett pressmeddelande där de uppger att totalt tre barnfamiljer ska ha hittat rakblad i barnens godispåsar.

Ingen gripen

”Rakhyvlarna verkar vara något som liknar rakblad från pennvässare,” uppger de i pressmeddelandet.

Polisen i Eugene uppger att de har startat en utredning och att man lyckats spåra rakbladen till ett bostadsområde där barnen ska ha gått omkring. Men ingen skyldig person har ännu identifierats.

ANNONS

Kommunen uppmanar alla föräldrar att inspektera barnens godis innan de äter det.

LÄS MER:Knark i hembakat och godis – ”känner doften”

LÄS MER:Hittade bullar med rakblad under hundpromenad

LÄS MER:Förskolepersonal skar sig på rakblad som tejpats fast på handtag

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS