Georgiska protester och instängda katter har präglat omvärldsveckan tillsammans med mycket annat. Har du koll på vad som har hänt?
Georgiska protester och instängda katter har präglat omvärldsveckan tillsammans med mycket annat. Har du koll på vad som har hänt? Bild: Zurab Tsertsvadze/Nasa/Vadim Ghirda/AP/TT

Omvärldsquiz vecka 10: 7 frågor om veckan som gått

Lockdown för katter, omfattande protester i Georgien och sushi-skräck. Ännu en intensiv vecka i vår omvärld går mot sitt slut. Gör GP:s quiz och se om du kan svara på de kluriga frågorna om veckan som gått!

ANNONS
|

GP:s omvärldsquiz

Missa inte GP:s quiz om vad som hänt ute i världen. Varje fredag kommer ett nytt quiz där du kan testa hur bra koll du har på vad som händer i världen. Du kan alltid följa GP:s utlandsbevakning genom att följa GP Världen här på sajten.

Vill du göra tidigare veckors quiz (med start vecka 4, 2023)? Då kan du klicka in här!

LÄS MER:Omvärldsquiz vecka 9: 7 frågor om veckan som gått

LÄS MER:Omvärldsquiz vecka 8: 7 frågor om veckan som gått

LÄS MER:Omvärldsquiz vecka 7: 7 frågor om veckan som gått

LÄS MER:Omvärldsquiz vecka 6: 7 frågor om veckan som gått

LÄS MER:Omvärldsquiz vecka 5: 7 frågor om veckan som gått

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS