Nobbades av agentur – nu ångrar sig företaget

Ettårige Ashers fick inte bli modell på grund av att han har Downs syndrom. Men hans modellbilder gjorde succé i sociala medier. Efter nobben från agenturen får han nu modellkontrakt.

ANNONS
|

GP har tidigare skrivit om ettårige Asher i Georgiasom inte fick modellkontrakt föratt agentureninte sökte "en baby med särskilda behov". Nu kommer glädjande besked då Asher fått kontrakt med det amerikanskabarnklädesföretaget OshKosh B’Gosh.

Det var till samma klädmärke som mamma Meagan Nash förstkontaktade som nu erbjuder ett kontrakt.Meagan har gåttut och klargjortatt detinte varklädmärketsom först sa nej till Asher. Det var modellagenturensom inte kundetänka sig att inkludera ett barn med Downs syndrom.

Det var dock förstefter attMeagan delade nobbningen av modellagentureni facebookgruppen "Kids with downs syndrome" som saker började hända. Med hjälp av gruppen harAsher bliviten viral succé och hundratusentals personer har stöttat Asher och hans familj.

ANNONS

(texten fortsätter under inlägget)

Meagan säger till The Mighty att hon inte vill att anledningen till erbjudandet är för att det blivit viralt utan för att Asher verkligen kan bidra i deras reklam.

Asher kan nu inleda en karriär som modell och bidra till att Downs syndrom blir mer synligt överallt. "Det är dags att barn med Downs syndrom inte bara är en trend inom reklamvärlden. De är här för att stanna!" som Meagan Nash själv säger till TheMighty.

ANNONS