Man blev stucken av bin 20 000 gånger

En man från delstaten Ohio i nordöstra USA blev stucken av flera så kallade mördarbin åtminstone 20 000 gånger. På sjukhuset upptäckte läkarna att han också hade fått i sig 30 getingar, rapporterar The Guardian.

ANNONS
LocationUSA||

Förra fredagen klättrade tjugoåriga Austin Bellamy från delstaten Ohio upp i ett citronträd för att klippa av lite grenar högt upp i trädet. Kort därefter upptäckte han att han hade råkat klippa rakt igenom ett bo för så kallade mördarbin, en korsning mellan afrikanska och brasilianska bin.

När han insåg vad han hade gjort försökte han ta sig ner, men eftersom han var fastspänd i trädet och samtidigt blev attackerad av flera bin, blev det för svårt.

– När han började klippa kom bina ut och han försökte koppla bort sig själv från trädet, men han kunde inte. Han skrek hjälp, hjälp, hjälp mig, hjälp och ingen kunde hjälpa honom, berättade hans mormor Phyllis Edwards för The Guardian.

ANNONS

LÄS MER:Sommarens faror – så undviker du dem

Fördes till sjukhus

Hans familj försökte göra allt de kunde för att hjälpa honom, men de ska själva ha blivit attackerade av bina i samband med att de försökte klättra upp i trädet.

En stund senare anlände ambulans och räddningstjänst till platsen, och tog snabbt ett beslut om att klippa bort honom från trädet.

– Han var täckt av bin och han grät och ropade på hjälp. Det blev för mycket för mig att ta in. Det såg ut som om han hade en svart filt över huvudet som gick ner till nacken och armarna, berättade hans mamma Shawna Carter.

Austin fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter och väl på sjukhuset upptäckte läkarna att han hade fått i sig 30 bin. Han fick sövas och ska ha vaknat upp igen på onsdagen, och enligt läkarna väntas han bli helt frisk igen.

LÄS MER:Så undviker du bett och stick i sommar

ANNONS