En Harry Potter-trollstav som misstogs för en kniv ledde till en polisräd på ett hotell nära Leicester. Arkivbild
En Harry Potter-trollstav som misstogs för en kniv ledde till en polisräd på ett hotell nära Leicester. Arkivbild Bild: Rebecca Blackwell/AP/TT

Kniv visade sig vara Harry Potter-trollstav

ANNONS

Brittisk polis stormade ett hotell i Enderby nära staden Leicester i helgen efter ett larm om en knivbeväpnad man. Men det visade sig snabbt att det inte var en lång kniv som mannen gick omkring med i hotellobbyn.

"Efter utredningsåtgärder kunde vi snabbt slå fast att det rörde sig om ett Harry Potter-fan med en trollstav. Tack och lov skadades ingen boende (på hotellet) och det fanns inga spår av Voldemort", skriver den lokala polisen på Facebook.

En handelsträdgård i närheten av hotellet anordnar eftermiddagste med Harry Potter-tema, men det är oklart om mannen med trollstaven var i Enderby för att besöka tillställningen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS