Här hyllade Trump Clinton: "Hon är en fantastisk kvinna"

Förolämpningarna har inte alltid rasat mellan Trump och Clinton. I en intervju från 2008 hyllar Trump sin motståndare.

ANNONS
|

"Hon är en fantastisk kvinna. Jag tror hennes historia är långt ifrån över." Det säger Trump i en intervju med NY1 News 2008, rapporterar Sky news.

I intervjun hyllar han även Bill Clinton och säger att han var en fantastisk president. Han säger enligt Sky newsatt det under Bill Clintons år som president inte var något krig, att ekonomin var god och att alla var lyckliga. "Många hatade honom för att de var avundsjuka", säger han enligtSky newsi intervjun för NY1 News.

Bröllopsgäster

Både Hillary och Bill Clinton var 2005 gäster på Donald Trumps bröllop, då han gifte sig med Melania.

ANNONS

Han beskriver enligtSky newsHillary som en "väldigt smart kvinna, väldigt tuff, men även väldigt snäll" i den åtta år gamla intervjun. Andra ord än de han under presidentkampanjen riktat mot sin motståndare.

Under presidentkampanjen har hårda ord riktats både mot Clinton och mot Trump. Trump har bland annat kallat Clinton för "otäck" och Clinton har beskrivit Trump som "den farligaste personen att kandidera för presidentposten i modern historia".

(texten fortsätter under inlägget)

Skandaler

Det är nu bara 17 dagar kvar till presidentvalet och valundersökningar visar jämna siffror mellan kandidaterna. Detta trots att skandalerna kring Trumps misstänkta ofredanden mot kvinnor spritts genom media.

Det är nu elva kvinnor som kommit fram och anklagat presidentkandidaten för övergrepp, senast porrskådisen Jessica Drake som hävdar att Trump erbjudit henne 10000 dollar, motsvarande ungefär 90 000 kronor,för att komma ensam till hans hotellrum. Händelsen ska enligt Jessica Drake ha ägt rum 2006 då hon träffade Trump på en golftävling i Kalifornien.

Trump har nekat till samtliga anklagelser.

"Det har aldrig hänt. Aldrig.", säger han enligtSky news.

Trump har även hotat att vidta rättsliga åtgärder mot de som anklagat honom för övergrepp.

ANNONS