Fredrik Eklund säljer sin lägenhet i New York

Om man vill bo som en stjärnmäklare och har man nu chansen när Fredrik Eklund, grundaren till mäklarbolaget Eklund Stockholm New York och känd från tv-serien "Million Dollar Listing", säljer sin lyxiga bostad.

ANNONS
|

I ett hus med stora fönster i trendiga Tribeca, New York, bor Fredrik Eklund med sin familj. Han är mäklaren som säljer bostäder åt stjärnor som Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Leonardo DiCaprio och Daniel Craig. Nu säljer han sin egna lägenhet i New York.

I lägenheten bor Fredrik med sin make konstnären Derek Kaplan och tvillingarna Milla och Fredrick, som föddes i november.

För de som följer honom på Instagram är den makalösa utsikten över Hudsonfloden en vanlig syn. Solnedgången utanför vardagsrummet har han visat flera gånger. Som det står i bostadsannonsen "bostaden har förmodligen en av New Yorks bästa solnedgångar".

ANNONS

Utgångspriset för bostaden är cirka 56 miljoner kronor, 10 miljoner "billigare" än den nyligen sålda lyxvåningen i toppen av Karlatornet.

LÄS MER:Här är de tio byggena som kommer att förändra Göteborg

I början av 2017 öppnade Fredrik Eklund upp sin mäklarverksamhet även i Göteborg. Firman är bland annat involverade i försäljning av lägenheter i just Karlatornet.

– New York kan kanske inte riktigt jämföras med andra platser på jorden. Men jag har ju en del av mitt hjärta hemma i Sverige. Potentialen i Göteborg känns rentav större än i Stockholm, sa Fredrik Eklund i en intervju med GP i början av januari.

LÄS MER:Dyraste lägenheten i Karlatornet såld

ANNONS