995 dollar behöver du betala för att få gå med i 10 000-metersklubben hos det amerikanska flygbolaget Love Cloud.
995 dollar behöver du betala för att få gå med i 10 000-metersklubben hos det amerikanska flygbolaget Love Cloud. Bild: Gorm Kallestad / NTB scanpix / TT

Flygbolag erbjuder par att bli medlemmar i 10 000-metersklubben

Det Las Vegas-baserade flygbolaget Love Cloud erbjuder kärlekspar att gå med i den beryktade 10 000-metersklubben. För 995 dollar kan man boka ett plan i 45 minuter för att få ha sex med sin partner ombord, rapporterar New York Times.

ANNONS
|

– Det hjälper folk från att skilja sig.

Så sa Andy Johnson, pilot och grundare av bolaget till New York Times om deras kärlekserbjudande där man alltså erbjuder par att uppfylla sina fantasier 10 000 meter över marken. Idén är helt enkelt att man bokar ett privatjet som är romantiskt dekorerat med satinlakan, ”sexställnings-kuddar” och en skräddarsydd skummadrass för extra komfort.

Paren är lovade total integritet på flygresan som avgår från Las Vegas i USA. Integriteten är så stor att till och med piloten har på sig brusreducerande hörlurar. Efter den 45-minuter långa flighten får man motta ett intyg om att man officiellt blivit medlem i 10 000-metersklubben.

ANNONS

En av de ”kunder” som New York Times har pratat med om upplevelsen är 28-åriga Katherin Nguyen från Houston, Texas. Hon berättar att hon fick flygturen som en överraskningspresent av sin man.

– Jag har alltid velat göra det men det känns som att det bara händer i filmer. Jag trodde inte att det fanns något sådant, säger hon till tidningen.

45-åriga Frelima Howard fick resan som en sen bröllopspresent från en vän.

– Jag och min man var redan med i 10 000-metersklubben, så att kunna göra det privat var grymt. Det var verkligen trevligt, exklusivt och privat, säger hon till New York Times.

LÄS MER:Nu monteras lysande hjärtat i Brunnsparken igen

LÄS MER:Sexinspiratören uppmanar: ”Släpp kontrollen och kom”

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS