Trädfällning gick fel – en person till sjukhus

En person är förd med ambulans till sjukhus efter att ha fått ett träd över bilen. Enligt räddningstjänsten var det en trädfällning som gick fel.

ANNONS
|

Det var vid klockan elva på måndagen som SOS Alarm fick larm om en singelolycka i Sollebrunn, Alingsås kommun. En person ska då ha kört förbi en trädfällning – som gick snett. Trädet fälldes åt fel håll och hamnade på den förbipasserande bilen.

– Det var under färd när bilen kom körande, och precis då fälls trädet och träffar bilen, säger Lars Larsson vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Räddningstjänsten var kvar på platsen till 12-tiden, men har nu lämnat med alla enheter. Eftersom olyckan inträffade på en mindre väg var inte trafikpåverkan särskilt stor.

Bilföraren har förts till sjukhus med ambulans. Alingsås lasarett bekräftar att en kvinna i 50-årsåldern förts till sjukhuset.

ANNONS

– En kvinna som körde bil i låg hastighet, och träffades av ett träd finns hos oss, säger Frida Rydeling, kommunikatör vid sjukhuset.

På måndagskvällen uppgav Alingsås lasarett att kvinnans läge var stabilt, och att hon skulle bli kvar på sjukhuset över natten.

ANNONS