Så är coronaläget i Västra Götaland i dag 4/1

Den 4 februari registrerades det första fallet med covid-19 i Sverige. 26 februari hade smittan kommit till Västra Götaland och sedan dess har över 1200 personer avlidit och över 70 000 konstaterats smittade i regionen. Här sammanställs de senaste inrapporterade siffrorna från Västra Götalandsregionen och Folkhälsomyndigheten. Följ taggen Coronakollen för att få de senaste siffrorna direkt till din mobil.

ANNONS
|

Nedan kan du se aktuella siffror från både Folkhälsomyndigheten och Västra Götalandsregionen.

Så tar du del av GP:s coronabevakning

• För att se till att du som läsare får bästa möjliga bevakningen, se till att ha den senaste versionen av GP:s app till din Iphone eller Android-telefon och slå på notiser.

• Följ taggen coronaviruset, för att vara säker på att inte missa viktiga nyheter om viruset och pandemin.

• Om du följer taggen Coronakollen kan du på vardagarna få en daglig uppdatering av de senaste siffrorna kring smittan från Västra Götalandsregionen.

• Stora nyhetshändelser och viktiga presskonferenser följer du live i GPTV.

ANNONS

Tipsa oss! Vad vill du att vi ska skriva om på coronatemat? Skicka tips och idéer till corona@gp.se, kanske blir det just ditt tips som blir nästa artikel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS