Motorcykel och personbil i krock

En personbil och en motorcykel kolliderade under tisdagseftermiddagen i Lindome. Räddningstjänst, ambulans, polis och bärgare kallades till platsen. Personen på motorcykel fördes till sjukhus, men var vaken och talbar.

ANNONS
|

Det var klockan 16.48 som larmet om trafikolyckan kom in.

– Det är en personbil och motorcykel som har kolliderat, säger Lotta Molander, larm- och ledningsoperatör vid Räddningstjänsten Storgöteborg.

Olyckan inträffade på Dälavägen i Lindome.

Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen.

– Det är två enheter och två ambulanser larmade till platsen. Vi inväntar just nu polis och bärgare, säger Lotta Molander.

Olyckan bidrog till att vägen stängdes av i cirka en timme.

– Det rör sig om en kollision mellan en man i 60-årsåldern på motorcykel och två personer i en personbil. Initialt är det bara motorcykelföraren som är förd till sjukhus. Jag har inga uppgifter om hans skadeläge mer än att det rör sig om smärtor samt en skadad handled, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Personerna i bilen ska båda klarat sig utan allvarliga skador.

Vid 17.45 kunde räddningstjänst lämna platsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS