Fullt utvecklad brand i villa i Borås

I Borås har en villa fattat eld under den tidiga fredagsmorgonen. Fyra personer, skrivna på adressen, har fått tas till sjukhus.
– De är avförda med ambulans för rök- och brännskador. Det ska inte vara livshotande, säger Mats Jarlhede, vakthavande befäl på polisen i region Väst.

ANNONS
|

Larmet kom in via SOS Alarm klockan 05:25. Strax innan sju pågår fortfarande släckningsarbetet.

– Det är en villa i Sjömarken som blivit fullt övertänd, säger Mats Jarlhede, vakthavande befäl på polisen i region Väst.

De boende har evakueras och har förts iväg till sjukhus.

– Det är fyra personer som är skrivna på adressen, och alla är ute. De är avförda med ambulans för rök- och brännskador. Det ska inte vara livshotande

Polisen har fyra enheter på plats som övervakar området medan räddningstjänster arbetar med att släcka branden.

– De är inne med rökdykare och släcker. Vår uppgift är bara att se till att ingen annan kommer in i området, säger Mats Jarlhede.

ANNONS

Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS