Trafikolycka på E6 – personbil och lastbil i kollision

Vid halv fem under måndagseftermiddagen krockade en personbil och en lastbil på E6 strax söder om Uddevallabron. Tre personer var inblandade i olyckan och vägen var tillfälligt avstängd under drygt en timmes tid.

ANNONS
|

En trafikolycka inträffade i södergående riktning mellan Uddevallabron och Lerbomotet på E6 under måndagseftermiddagen. Det var en personbil och en lastbil som hade kolliderat under ett filbyte och enligt SOS Alarm var det tre personer som var inblandade i olyckan.

– De undersöks just nu av ambulanspersonal. Enligt räddningstjänsten ska det vara mycket trafik vid olycksplatsen, säger William Kokkonen på SOS Alarm.

Ambulans tillsammans med räddningstjänst och polis larmades till platsen och vägen var tillfälligt avstängd i södergående riktning.

– Det ska röra sig om en påkörning bakifrån, utan några personskador, säger Stefan Gustafsson, polisen presstalesperson i region Väst.

Efter drygt en timme meddelar Trafikverket att olyckan röjts undan och att motorvägen åter igen hade full framkomlighet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS