Två unga män identifierade – polisen utreder misstänkt dubbelmord i Nässjö

Det var två unga män som hittades döda i en lägenhet i Nässjö på torsdagen. Det bekräftar nu polisen.

ANNONS
|

På torsdagskvällen larmades räddningstjänsten till en rökfylld lägenhet i Nässjö. Branden kunde snabbt släckas, men i samband med insatsen hittades två personer döda i lägenheten.

Bostaden spärrades av och polisen inledde en förundersökning om två fall av mord då brott inte kunde uteslutas.

Inledningsvis var polisen inte säkra på vilka personerna var, men på fredagen meddelade de att personerna har identifierats.

Ingen gripen

Det rör sig om en man i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern. Närmast anhöriga är underrättade.

Ärendet utreds fortsatt som mord då det finns omständigheter på platsen som gör att polisen misstänker att de döda inte har dött på ett naturligt sätt, men ingen är gripen i nuläget.

ANNONS

Polisen vill dock inte gå in på några detaljer av hänsyn till utredningsläget.

– Det finns omständigheter här som vi måste gå till botten med, säger Marcus Anefur, presstalesperson vid polisen i region Öst.

För att fastställa dödsorsaken kommer en rättsmedicinsk undersökning att genomföras.

– Därefter kommer det säkert klarna för oss också. Det är saker som måste utredas innan vi kan ta ställning i det här ärendet, säger Marcus Anefur.

LÄS MER:Misstänkt dubbelmord i Nässjö

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS