Ett stort slukhål har upptäckts på E4:an norr om Stockholm i riktning mot Arlanda. Arkivbild.
Ett stort slukhål har upptäckts på E4:an norr om Stockholm i riktning mot Arlanda. Arkivbild. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Slukhål på E4 mot Arlanda – körfält avstängda

Ett slukhål på E4:an norr om Stockholm i riktning mot Arlanda orsakar stora störningar i trafiken. Två körfält har fått stängas av och Trafikverkets personal är på plats och jobbar med att fylla igen hålet. Slukhålet upptäcktes strax före klockan sex i morse vid trafikplats Tureberg i riktning mot Uppsala.

ANNONS
|

– Jag vet inte exakt hur stort slukhålet är men det rör sig om ett flera meter stort slukhål. Just nu jobbar vi med att fylla igen hålet med asfalt, säger Denny Josefsson presskommunikatör på Trafikverket till TT.

Det är ännu oklart vad som orsakat slukhålet. Enligt Trafikverkets prognos ska problemet vara löst till klockan tolv, men slukhålet kan orsaka köer.

– Självklart är det risk för köer. Det är mycket trafik mot Arlanda, så definitivt påverkas trafiken, säger Katatina Wolffram, presskommunikatör på Trafikverket till TV4 Nyheterna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS