Kungafamiljens 2016 i bilder

Kungafamiljen kan summera ett händelserikt 2016. Man växte från elva till tretton medlemmar och firade två födslar, två dop och ett 70-årskalas.

ANNONS
|

När 2016 går mot sitt slut kan kungafamiljen summera ännu ett händelserikt år. Inga bröllop förvisso, men väl två födslar och två efterföljande dop.

Den 2 mars välkomnade kronprinsessan Victoria och prins Daniel sonen prins Oscar. Den 19 april var det prins Carl Philip och prinsessan Sofias tur när prins Alexander kom till världen.

LÄS ÄVEN: Grattis drottning Silvia 73 år

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia har hunnit med statsbesök i bland annat Bhutan och Tyskland och stöttat svenska idrottare på OS i Rio. Kungens stora höjdpunkt var förstås i april då han firades stort på sin 70-årsdag.

ANNONS

LÄS ÄVEN: Sport – då är kungen precis som du

De många högtiderna har gjort att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill, till vardags bosatta i London, har vistats i Sverige en hel del tillsammans med barnen prinsessan Leonore och prins Nicolas.

Det har med andra ord funnits gott om tillfällen för kusinträffar – något som också präglar bildspelet ovan där vi blickar tillbaka på kungafamiljens händelserika år. Bläddra vidare och minns alla höjdpunkterna!

ANNONS