Företaget levererar kött till grossister och restauranger i flera delar av Sverige. När Livsmedelsverkets inspektörer hittade flera brister hos företaget förbjöds försäljningen av kött från anläggningen.
Det handlade bland annat om mögel och ingrott fett där kebaben förvarades och listeriabakterier i färdigstekt kött.
Trots det fortsatte kebaben säljas. Sammanlagt ska det handla om sju ton kött som har sålts till grossister och restauranger i Sverige.
I nuläget kan Livsmedelsverket inte berätta vilka verksamheter som mottagit det förbjudna kebabköttet.
– Men jag kan säga att det är verksamheter som finns i Malmö, Lund, Staffanstorp, Helsingborg, Sjöbo, Göteborg och Uppsala, säger Karin Cerenius, enhetschef på Livsmedelsverket till SVT.
Företagets vd säger till SVT att han missförstått förbjudet.
– Jag trodde att jag inte fick tillverka kebab. Jag förstod inte att jag inte fick sälja, säger han.
Livsmedelsverket har utfärdat ett så kallat RASFF, vilket står för Rapid Alert System for Food and Feed. Det är EU:s system för att kunna varna för livsmedel som kan utgöra en risk för människors hälsa.
LÄS MER:Här är den godaste färdiga falafeln av sju sorter
LÄS MER:Gästerna blev matförgiftade av ostron på toppkrog
LÄS MER:Sveriges största äggproducent avlivar alla sina höns