Olyckan inträffade i centrala Trelleborg. Arkivbild.
Olyckan inträffade i centrala Trelleborg. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Förarlös bogserad bil i krock: "Rejäla skador"

ANNONS

En bil har blivit påkörd av en förarlös bil i centrala Trelleborg, rapporterar Trelleborgs Allehanda. Olyckan inträffade vid lunchtid på lördagen när en kvinna försökte bogsera en bil, helt själv.

– Det satt ingen i bilen hon drog med sig och följaktligen kunde den bogserade bilen varken styras eller bromsas, säger Sara Andersson på polisens ledningscentral till tidningen.

Den bogserade bilen körde därför in i en annan bil.

Ingen person skadades i olyckan. Bilen gick det värre för.

– Mannen som larmade polisen hade fått ganska rejäla skador på sin bil, säger Sara Andersson till Trelleborgs Allehanda.

Kvinnan, som är i 50-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS