En man har anhållits misstänkt för grovt narkotikabrott i Kalmar. Arkivbild.
En man har anhållits misstänkt för grovt narkotikabrott i Kalmar. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

En anhållen efter knarkbeslag i Kalmar

ANNONS

En man i 25-årsåldern har anhållits misstänkt för grovt narkotikabrott efter att polisen hittat en större mängd narkotika i hans lägenhet i Kalmar, rapporterar Barometern.

Polisen hittade drogerna i tisdags i samband med utredningen av mordet vid en skola i norra Kalmar i söndags, då man var i färd med att kontrollera personer och fordon.

– Det ledde oss fram till en lägenhet där vi genomförde en husrannsakan och anträffade det här partiet. Sedermera frihetsberövades personen som bor där, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel till TT.

Vilken typ av narkotika eller hur stort beslag det rör sig om vill han inte säga, men Loeffel beskriver det som "ett hyfsat parti".

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS