Gösta Brunnander har utsetts till Socialdemokraternas valledare i Europaparlamentsvalet.
Gösta Brunnander har utsetts till Socialdemokraternas valledare i Europaparlamentsvalet. Bild: Privat

Brunnander blir S-valledare i EU-valet

ANNONS
|

Socialdemokraterna har utsett sin valledare för nästa års EU-valrörelse. Det blir Gösta Brunnander, som tidigare bland annat har arbetat som biträdande stabschef hos Magdalena Andersson under hennes tid som statsminister.

Gösta Brunnander lämnar därmed sin senaste roll som biträdande avdelningschef för partiledningens sekretariat. Tidigare har han haft flera olika tjänster i Regeringskansliet.

"Brunnander har ett stort förtroende i Socialdemokraterna och hans tidigare erfarenheter kommer att vara värdefulla för partiet i kommande Europaparlamentsvalrörelse", säger Tobias Baudin, partisekreterare för Socialdemokraterna i ett pressmeddelande.

EU-valet i Sverige äger rum den 9 juni 2024.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS