Systembolaget klättrar sex enheter i analysföretagets Nordic Brands stora anseendebarometer och är nu det företag svenskarna litar på mest, det vill säga att företaget uppfattas hålla vad det lovar.
Systembolaget klättrar sex enheter i analysföretagets Nordic Brands stora anseendebarometer och är nu det företag svenskarna litar på mest, det vill säga att företaget uppfattas hålla vad det lovar. Bild: Systembolaget

Anseendebarometern 2019 – hela listan

Här är landets företag och varumärken med bäst och sämst rykte i Nordic brands senaste mätning bland svenskarna under mars och april.

ANNONS
|

Undersökningen omfattar totalt 51 av de mest synliga företagen. I årets mätning sjunker anseendet för 25 av varumärkena och ökar för 21. Fem företag ligger på samma nivå som i förra årets mätning.

LÄS MER:Ikea petas från tronen efter 13 år

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS