Bråk i två steg i Landvetter

Flera personer fick lättare skador i samband med ett bråk som startade utanför McDonalds vid Flygplatsmotet i Landvetter. En man i 20-årsåldern greps senare, misstänkt för grov misshandel, efter en påkörning.

ANNONS
LocationStorgöteborg, Landvetter||

Tumultet vid hamburgerrestaurangen började runt klockan 23.15 på lördagskvällen. När den ena gruppen, efter bråket, skulle avvika blev minst en person påkörd av en bil.

När polisen anländer är det upprörd stämning på platsen och två personer hittas skadade. Båda två tas om hand av ambulanspersonal.

– Vi vet inte i nuläget om det var avsiktligt eller mer av en olyckshändelse. Mannen greps i alla fall senare för grov misshandel, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i Region Väst.

Jakt efter föraren

Kompisar till den påkörde mannen blev förbannade och åkte efter fordonet, en jakt som slutade hemma hos den utpekade förarens pappa.

ANNONS

Den äldre mannen utsattes då, enligt uppgift, för våld från någon av de objudna gästerna.

– Efter den incidenten har en man delgivits misstanke om misshandel av normalgraden, summerar Göran Carlbom.

Det två händelserna resulterade inte några allvarligare skador.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS