Två till sjukhus efter olycka – misstänkt rattfylleri

En bil körde av vägen i höjd med Trädal i Kungälv och ner i diket under natten till söndag. Två personer har förts till sjukhus med oklara skador.
– Det är ungdomar som har kört av vägen och vi misstänker rattfylleri, säger Mile Hristovski vid polisen.

ANNONS
|

Det var klockan 00.34 som larmet om en trafikolycka på väg 604 inkom.

– Det är en personbil som har kört av vägen och ner i diket. Vi är på plats och sanerar vägbanan, säger Lydia Bradaric, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Efter olyckan var vägen helt avstängd i en timme, men det är återigen full framkomlighet förbi platsen.

Polis och ambulans har också varit på plats. Enligt Mile Hristovski, vakthavande befäl vid polisen i Väst, ska två personer ha förts till sjukhus med ambulans av de totalt fem personerna som färdades i bilen.

– Det är oklart skadeläge, men det ska inte vara några livshotande skador. Det är ungdomar som har kört av vägen och vi misstänker rattfylleri, säger han.

ANNONS

På söndagsmorgonen är två personer i 20-årsåldern misstänkta för grovt rattfylleri i samband med olyckan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS