Nu återuppstår Partille Tidning

För två år sen gick Partille Tidning i graven. Nu återuppstår tidningen i ett helt nytt format. Med lanseringen kommer en helt ny digital kostym där läsare kommer få snabba och aktuella nyheter dygnet runt, sju dagar i veckan.

ANNONS
|

Partille Tidning kommer att ges ut tre dagar i veckan som e-tidning – tisdagar, torsdagar och lördagar. Utöver det uppdateras sajten och appen kontinuerligt. E-tidningar är en spegling av papperstidningen men i digitalt format som går att läsa i mobilen, på surfplattan eller på datorn.

På tisdagen firades dock återkomsten av Partille Tidning med en klassisk papperstidning.

– Innehållsmässigt kommer ni som läsare förutom rena händelsenyheter att kunna läsa om lokala profiler, näringsliv, brott och straff, vad som beslutas i kommunen och hur detta påverkar invånarna, säger Jonas Rindefjell, chefredaktör.

En unik satsning

Stampen media har det senaste året storsatsat på lokal bevakning av Storgöteborg, varvid Partille Tidning är en del av satsningen. Johan Hansson, vd, ser fram emot att allt nu drar igång. Han menar att Partille är en stor och växande kommun där det sker mycket både inom näringsliv, idrott och kultur.

ANNONS

Att Partille Tidning nu återuppstår menar han är en närmast unik satsning.

– Det är såvitt jag vet helt unikt att det i Sverige idag startas en tredagarstidning på det här sättet. Tillsammans med våra läsare i Partille kommer vi att göra allt för att den här satsningen ska bli en succé.

ANNONS