Misstänkt skottlossning i Lerum

Ett fönster har förstörts i en misstänkt skjutning i Lerum under natten. På en övervakningsfilm syns två personer med ett vapenliknande föremål skjuta mot fastigheten, men ingen är gripen i nuläget. Ingen ska ha skadats.

ANNONS
|

Klockan 04.12 larmades polisen till en fastighet i området Rydsberg i Lerum. Enligt polisen presstalesperson Stefan Gustafsson är det inte helt klart vad för typ av byggnad det är, men fastigheten var utrustad med larm. Larmet gick igång 02.00, men polisen larmades först två timmar senare.

Väktare och anmälaren har upptäckt ett trasigt fönster, som man misstänker har utsatts för skottlossning. På en övervakningsfilm syns två personer rikta ett vapenliknande föremål mot själva byggnaden och skjuta, för att sedan springa från platsen. Ingen ska ha befunnit sig i byggnaden och ingen ska ha skadats.

Ingen har gripits men en förundersökning om grovt vapenbrott har inletts.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS