Man knivhuggen i Mölndal

På söndagskvällen blev en man knivhuggen i Mölndal. Huggen ska, enligt polisen, ha träffat mannen i både buken och i ljumsktrakten. Ingen är i nuläget gripen eller misstänkt.

ANNONS
|

Det var vid 20.15-tiden på söndagskvällen som polisen larmades till en adress i närheten av Grevedämmet i Mölndal. På platsen hade en förbipasserande upptäckt en skadad man, som blivit knivhuggen åtminstone två gånger.

– Det ska vara en ung kille, i 20-årsåldern, som blivit huggen. Vi åkte dit och kunde konstatera att mannen har blivit knivhuggen i buk- och ljumsktrakten, säger Jon Franzén, vakthavande befäl vid polisregion Väst.

Mannen ska ha fått hjälp av allmänheten på plats, bland annat genom att lägga tryck mot såren, och han var vaken och talbar när polis och ambulans anlände.

– Han fördes till sjukhus och vi hör honom på plats där, men han vill inte riktigt medverka, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i Väst.

ANNONS

Attackerades av maskerade män

Polisen har sökt i området efter eventuella gärningsmän, men under kvällen var ingen person gripen. Polisen har fått uppgifter om att mannen ska ha attackerats av två maskerade män av oklar anledning men polisens arbete försvåras i och med att målsägande inte vill medverka.

– Vi har inte kunnat lokalisera brottsplatsen, men vi arbetar med olika utredningsåtgärder, säger Morten Gunneng.

Under måndagsmorgonen har polisen fortfarande ingen misstänkt.

Polisen rubricerar brottet som grov misshandel.

ANNONS