31 oktober: Hindren för en linbana över älven

Nytt förslag till linbana, nya djupa veck i pannan på Göteborgs politiker. Men det kanske inte är så enkelt som att övertyga politikerna om att linbanan är en bra idé. Det finns flera andra hinder på vägen som linbanan måste ta sig över.

ANNONS
|

I går presenterades förslagen till en enklare och billigare linbana över Göta älv. Men för att det ska bli verklighet är det inte bara att övertyga politikerna som gäller. GP:s Filip Kruse och Etezaz Yousuf berättar om hindren på vägen mot en linbana över Göta älv.

Dessutom: Samtliga förvarstagna har fått sina utvisningsbeslut av regeringen, över 70 döda i tågbrand i Pakistan och Västtrafik slopar 20 specialbiljetter.

Programledare: Andreas Granath

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS