22 november: "Mjukare" framtoning på SD:s landsdagar

Sverigedemokraterna har ett par bra resultat i opinionsundersökningarna i ryggen när de samlas för partiets landsdagar i Örebro. Så hur tänker de bygga vidare för att få vad de önskar mest av allt – inflytande?

ANNONS

Sverigedemokraterna skördar framgångar i opinionsundersökningarna och konkurrerar just nu med Socialdemokraterna om platsen som Sveriges största parti. GP:s Anna Ekström är på plats på partiets landsdagar och berättar om hur partiet försöker rida på framgångsvågen.

Dessutom: Man häktad misstänkt för mord på Wilma Andersson, invandrare mer trångbodda än andra enligt SCB och stålkonstruktionerna till Hisingsbron får nu grönt ljus.

Programledare: Andreas Granath

Fakta: Nyhetspodden

Göteborgs-Posten ger dig de viktigaste nyheterna och fördjupningarna – varje vardag. Förstå dagen med Nyhetspodden.

Nyhetspodden finns där poddar finns. Sök på Nyhetspodden i din spelare eller följ länkarna nedan:

Nyhetspodden på Spotify

Nyhetspodden på Apple Podcasts

Nyhetspodden på Google Podcasts

Nyhetspodden på Acast

Nyhetspodden på GP.se

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS