Kor på rymmen stoppade trafiken på E20

Tidiga morgontrafikanten möttes av en märklig syn på E20 utanför Jonsered. En flock kor stod mitt i vägbanan och polisen tvingades stänga av vägen helt för trafik.

ANNONS
|

Vid 03.30 fick polisen in ett något udda larm. En flock kor hade rymt från sin hage i Jonsered och flera av dem hade hittat ut i vägbanan på E20.

- Vägen fick stängas av och vi var där och biträdde tills bonden lyckades fånga in korna, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen.

E20 stängdes av och först 45 minuter senare kunde vägen öppnas för trafik efter att lantbrukaren lyckats fånga in sina kor. Enligt polisen med hjälp av lastare och traktorvagn.

– Det gick bra till slut, och det är ingen trafik att tala om vid den tiden på natten, så det var nog ingen större påverkan.

ANNONS

Inga djur eller människor skadades i samband med händelsen, enligt polisen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS