Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten.
Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten.

Just nu kostar en GP-prenumeration en krona

Under våren och sommaren har tiotusentals västsvenskar startat en prenumeration på Göteborgs-Posten. Nu kan ännu fler ta chansen att testa en GP.se-prenumeration för bara en krona och ta del av hela utbudet av kvalitetsjournalistik. En prenumeration ger dig full tillgång till allt innehåll på nyhetssajten i tre månader – samtidigt som du stöttar vår journalistik.

Om du klickar på någon av artiklarna nedan så kan du där starta din prenumeration för bara en krona.

LÄS MER: Covid på över 100 grundskolor i Göteborg

LÄS MER: Protester mot växande barngrupper på förskola i Göteborg

LÄS MER: Dennis Johansson, 28, dog med corona

LÄS MER: Det gäller om du vill frysa ditt gymkort

Under 2020 är intresset för journalistik större än någonsin. Besökstalen och antalet prenumeranter har växt kraftigt när allt fler har sökt information om samhället och det nya coronaviruset.

– Pandemin har verkligen visat vikten av trovärdiga medier och Göteborgs-Posten har varit ledande i bevakningen av situationen i Västsverige och fortsätter noga att följa utvecklingen på både individ- och samhällsnivå, säger Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten.

En prenumeration för alla

Som ett steg i att låta fler få chansen att följa bevakningen av coronavirus, gängkriminalitet och mycket mer väljer GP nu att erbjuda en tremånaders-prenumeration för bara en krona i månaden.

– Vi låter alltid journalistik som är samhällskritisk vara öppen. Under coronapandemin har det exempelvis gällt Folkhälsomyndighetens presskonferenser. Den senaste händelseutvecklingen med gängkonflikten i Göteborg visar också tydligt att information och kunskap inom många områden är viktigare än någonsin och därför vill vi ge alla en möjlighet att testa en prenumeration på GP.se för bara en krona, säger GP:s chefredaktör Christofer Ahlqvist.

LÄS MER: Coronavirusets kluster i Göteborg – så har smittan spridits

LÄS MER: Smittan åter på äldreboenden – fem stadsdelar drabbade

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.