Två gripna efter inbrott i arbetsfordon

Polisen har gripit två personer i Gamlestaden som misstänks ha brutit sig in i arbetsfordon.
En tredje misstänkt uppges vara saknad.

ANNONS
|

Under torsdagseftermiddagen fick polisen ett larm om att tre män försökte bryta sig in i små skåpbilar, arbetsfordon, i Bäckebol.

När polisen slog på registreringsnumret visade sig att männens bil var stulen. Med hjälp av vittnet lyckades polis hålla koll på de misstänkta gärningsmännen. Vid Bauhaus verkar männen ha tagit sig in i en bil och fått med sig någonting.

En helikopter som varit uppe i luften på annat uppdrag, deltog också i sökandet.

Efter en förföljelse kunde de gripa två personer vid Artillerigatan i Gamlestaden.

– Den tredje personen saknas fortfarande och polisen är kvar i området för att söka efter honom, sa polisens presstalesperson Christer Fuxborg initialt.

ANNONS

Gripandet av de två första personerna ska ha gått lugnt till.

Strax innan 17:00 meddelade polisen att man hittat stöldgods som man tagit hand om och att bilen ska bärgas. Man söker inte längre aktivt efter den tredje personen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS