Två bilar i krock på Heden

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på Heden. Vad som orsakat olyckan är oklart, men enligt SOS Alarm har ingen varit i behov av sjukhusvård.

ANNONS

Larmet om olyckan, som ska ha inträffat i korsningen Parkgatan och Södra vägen, inkom vid 12.30-tiden på fredagen.

– Vi har städat vägbanan på lite skrot och plastbitar. Jag har inte sett några bilder men kan tänka mig att det är ganska stopp där nu. Vi kommer dock lämna platsen vilken sekund som helst, säger larm- och ledningsoperatör Lotta Molander klockan 12.50.

Enligt polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler är det ännu oklart vad som orsakat olyckan.

– Det är flera fordon som har kolliderat av någon anledning, säger han. Om bilarna är i behov av bogsering återstår också att se.

ANNONS

SOS Alarm uppger klockan 13.20 att såväl räddningstjänst som ambulans lämnat platsen, samt att ingen person har blivit förd till sjukhus.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS