Tjafs utanför krog urartade – man drog kniv mot vakter

I samband med ett tjafs med ordningsvakter drog en ung man kniv under natten mot lördag. Polisen kom till platsen och kunde säkra mannen, som nu misstänks för två brott.

ANNONS
|

Det var vid 01.20-tiden som polisen larmades till en krog i Vasastan i Göteborg. På platsen hade en dispyt uppstått mellan en grupp personer och ordningsvakter.

– Jag vet inte om de varit inne eller bara utanför krogen, men på något sätt hamnar man i verbalt bråk med ordningsvakterna, säger polisens vakthavande befäl Sebastian Börjesson.

En av personerna i gruppen, en man i 20-årsåldern, drog då kniv.

– Han har på något sätt hotat och riktat den mot ordningsvakterna, säger Börjesson.

När polisen kom till platsen kunde de säkra den nu misstänkte mannen. Polisen rubricerar ärendet som hot mot tjänsteman och brott mot knivlagen.

ANNONS

Ingen person kom till fysisk skada.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS