Taxichaufför misshandlad i Kortedala

En taxichaufför misshandlades av två personer under måndagsmorgonen. Han ska ha fått lindrigare skador i ansiktet och själv tagit sig till sjukhuset.

ANNONS

Polisen larmades till Kortedala vid 05.13 efter att en taxichaufför ringt in och sagt att han blivit misshandlad av en man och en kvinna som han kört i sin taxi. Chauffören blöder och har skador i ansiktet.

– Det var inga allvarliga skador och taxichauffören tog sig själv till sjukhus, säger polisens presstalesman August Brandt.

Enligt taxichauffören ska de två personerna haft något slags djur med sig och att misshandeln skedde efter att han sagt till personerna att han inte skulle tillåta djuret i taxin.

I nuläget har polisen inte gripa någon men under måndagen upprättas en anmälan om våld mot tjänsteman.

ANNONS

– Nu får vi se om det finns övervakningsfilm från platsen eller om vi kan spåra de här personerna på något annat sätt, säger August Brandt.

LÄS MER:Taxichaufför gripen i Japan – körde på duva

LÄS MER:Sune, 85, kördes ut från sjukhuset – utan jacka i kylan

LÄS MER:60 döda på jobbet i år – här är hela listan

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS