Stenkastning mot bussar – två linjer dras in

På grund av stenkastning mot bussar i Hjällboområdet drar Västtrafik in linje 71 och 78 under resten av lördagsdygnet. Minst en buss ska ha fått rutor krossade.

ANNONS

Vid 19.25 fick Västtrafik in larmet.

– Det är individer som roar sig med att kasta sten på bussar, och då väljer vi att dra in två linjer av säkerhetsskäl, säger Brian hansen, störningskoordinator hos Västtrafik.

Det var i Hjällbo stenkastningen ska ha ägt rum.

Nu dras linje 71 in mellan Angered Centrum och Eriksbo Östergärde, samt linje 78 mellan Eriksbo Östergärde och Gamlestads Torg under resten av lördagsdygnet.

– Åtminstone en buss har fått rutor krossade, säger Brian Hansen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS