Spårvagnar indragna efter ordningsstörande händelse

Spårvagnstrafiken mellan Väderilsgatan och Varmfrontsgatan var indragen under fredagsmorgonen på grund av en ordningsstörande händelse.

ANNONS
|

Stoppen påverkade linje 5 och 6, som drogs in mellan Väderilsgatan och Varmfrontsgatan, samt linje 10 som var indragen mellan Eketrägatan och Väderilsgatan.

– Det är någon sorts ordningsstörande händelse så vagnarna vänder lite tidigare, säger Ivan Farmerin, störningskoordinatorn på Västtrafik.

Polisen larmades till platsen och uppgav att det rörde sig om ett bråk mellan två personer. En tredje ska ha gått emellan och då fått slag mot ansiktet.

– Enligt mina initiala uppgifter ska det inte vara någon skadad och det ska inte ha rört sig om några tillhyggen, säger August Brandt, polisens presstalesperson.

Polisen har lämnat platsen men fortsätter arbeta med ärendet och eftersöker berörda personer. Ingen är i nuläget gripen.

ANNONS

Vid sjutiden var problemet uppklarat och trafiken gick som vanligt igen.

Polisen har gjort en anmälan om misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS