Spårvagn i krock med bil

En spårvagn krockade med en bil i närheten av Järntorget i Göteborg under lördagskvällen. Två spårvagnslinjer fick ledas om, men ingen person skadades i olyckan.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom in vid 22-tiden under lördagskvällen.

– En spårvagn har kolliderat med en bil mellan Järntorget och Prinsgatan, säger Sabine von Borgstede vid Västtrafiks störningsjour.

Spårvagnslinje 1 och 6 drabbades av olyckan och körde inte mellan Järntorget och Linnéplatsen. I stället fick trafiken ledas om från Grönsakstorget, mot Annedal och till Linné.

Räddningstjänst var fram till platsen, men kunde snabbt vända tillbaka då olyckan var av mindre omfattning. Enligt SOS alarm fördes ingen person till sjukhus.

Även Västtrafik bekräftar att det rörde sig om en lättare sammanstötning. Spårvagnstrafiken rullade som vanligt igen ungefär 20 minuter senare.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS