Smet efter taxikrock – greps på tåg vid Lisebergs station

En man som sprang ifrån en trafikolycka i Öjersjö på torsdagskvällen kunde gripas 45 minuter senare, då han klivit på ett tåg vid Lisebergs station.
Uppmärksamma bussresenärer hade tipsat polisen om en man som betett sig underligt.

ANNONS
|

Vid 18-tiden på torsdagen kom larm om en trafikolycka i Öjersjö. I korsningen Öjersjövägen/Landvettervägen hade en personbil kört in i en taxibil.

– En av de två personerna i personbilen tar till flykten. Ambulans kom till platsen och tittade till lite folk, men ingen verkar ha blivit avförd till sjukhus, säger Jens Andersson, presstalesperson vid polisen.

Under tiden som polisen hanterade händelsen kom det in information om en man som betedde sig underligt på en buss på väg mot Göteborg.

– Han kliver av vid Lisebergs station och går ombord på ett tåg, men vi är honom på spåren och får av honom från tåget. Han stämmer in på signalementet på personen som sprungit från olycksplatsen, säger Jens Andersson.

ANNONS

Omkring 45 minuter efter olyckan greps mannen. Han är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS