Så läskigt är Lisebergs halloween

På det som är ökänt som årets oturligaste dag slogs portarna upp till Göteborgs egna skräckmecka. Det var tydligt att traditionen skapat sig en trogen skara vettskrämda besökare. Häng med när GP testar skräcknivån.

ANNONS
|

– Det är jättebra i år. Vi har varit här alla år och man märker verkligen att de satsar mer och mer för varje gång och det blir bara bättre, säger Marie-Louise Ingelsson som är på plats med sin familj.

Samtliga är utklädda till tänderna, så till den grad att man skulle kunna missta familjen för några av övriga gastar som haltar omkring och skrämmer slag på besökare.

– Jag tycker skroten är häftigast! Det är bättre än förra året och kul att de lockar med utklädningstävling. Det är därför vi alla kör hårt och är utklädda till tänderna, fyller yngste sonen Nicolaz i.

ANNONS

Sagoslottet blev en mardröm

Själva paradnumret i årets skräcksatsning heter Haunted Mansion. Istället för det sockersöta Sagoslottet tornar nu ett fruktansvärt ruckel upp sig mot skyarna.

– Det var bra. Jag skulle säga att det är en fyra av fem möjliga på läskighetsskalan, säger Haydari Hadi.

Frun Sama Ejraee har fått vänta utanför med pojkarna Arad och Abolfazl, men passar på att springa in medan GP pratar med resten av famijen.

– Vi har varit här varje dag under sommaren så vi är glada att det kommer nåt nytt och spännande nu! ropar Sama över axeln medan hon springer upp till kön.

ANNONS