Vid 19.32 under söndagskvällen hittades 20-årige Adil Dini svårt skadad i ett skogsparti intill Berghalla idrottshall. Hans liv gick inte att rädda och polisen vill nu ha allmänhetens hjälp i form av uppgifter eller iakttagelser som skulle kunna tänkas ha någon koppling till det misstänkta mordet.
Vid 19.32 under söndagskvällen hittades 20-årige Adil Dini svårt skadad i ett skogsparti intill Berghalla idrottshall. Hans liv gick inte att rädda och polisen vill nu ha allmänhetens hjälp i form av uppgifter eller iakttagelser som skulle kunna tänkas ha någon koppling till det misstänkta mordet. Bild: Olof Ohlsson

Polisen efterlyser tips efter mordet på Adil Dini i Bergsjön

Polisen vill ha allmänhetens hjälp efter det misstänkta mordet på 20-årige Adil Dini i Bergsjön.
Den unge mannen hittades med allvarliga skador vid en idrottshall under söndagen och avled senare. Ännu har ingen misstänkt gripits.

ANNONS
|

Fyra dagar efter det misstänkta mordet är motivet fortfarande en gåta för stora delar av Bergsjön.

Timmarna innan Adil Dini vid 19.30-tiden hittades död vid ett skogsparti i Bergsjödalens industriområde befann han sig enligt familjen på Rymdtorget. Hans pappa beskriver det som att allt verkade bra med sonen och att han var glad.

Under tisdagen samlades hundratals människor på Rymdtorget för att hedra Adil Dini, som av sin omgivning beskrevs som en social, glad och omtyckt person i Bergsjön.

Polisen har inte gått ut med uppgifter om något tänkbart motiv till varför någon skulle ha velat döda honom. Men polisen har sagt att man utreder eventuella nätverkskopplingar i ärendet.

ANNONS

Söker hjälp från allmänheten

På sin hemsida skriver polisen att utredarna är intresserade av tips och iakttagelser som skulle kunna ha ett samband med mordet den 17 september.

Personer som kan tänka sig veta något eller har gjort iakttagelser i området kan kontakta polisen på telefonnummer 114 14, eller via polisen.se.

Polisen skriver att de sedan det misstänkta mordet inträffade gjort en rad olika utredningsåtgärder. Vad GP erfar har man bland annat knackat dörr i närområdet till det skogsparti som 20-åringen anträffades vid i söndags kväll.

Om våldet inträffade där Adil Dini anträffades eller på någon annan plats är i nuläget oklart.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS