Polis knivskuren av kvinna på Orust

En polis har förts till sjukhus med knivskador efter en incident vid en insats på Orust. Efter tumult vid en polisinsats drog en kvinna kniv mot polisen och skar honom i fingret.

ANNONS
|

En polispatrull larmades under fredagskvällen till en bostad på Orust där ett bråk uppstått mellan en man och kvinna. I samband med polisinsatsen uppstod tumult och kvinnan drog kniv.

– Exakt vad som händer när patrullen kommer in genom dörren vet jag inte, men kvinnan drog en kniv och hinner skada en av poliserna, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen.

Vad för typ av kniv som användes är oklart. Polisen ska ha blivit skuren i fingret innan polisen med hjälp av så kallad OC-spray (pepparspray) lyckades övermanna kvinnan.

Kvinnan kunde gripas på platsen och misstänks nu för våld mot tjänsteman.

ANNONS

Polisen har förts till Kungälvs sjukhus för vård, men ska enligt Stefan Gustafsson ha lindriga skador. Ingen av de andra inblandade ska ha skadats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS