Personbil körde in i lastbil

Strax innan klockan 16 inträffade en trafikolycka där en personbil körde in baksidan på en lastbil. Händelsen hade en stor påverkan på trafiken i området.

ANNONS
|

Olyckan inträffade utanför Frölunda på Västerleden i södergående riktning, då en personbil körde på en lastbil bakifrån.

Tre enheter från räddningstjänsten på platsen och två körfält har stängts av i södergående riktning. Olyckan hade en stor påverkan på trafiken som fick ledas om.

Enligt räddningstjänsten fanns det en hel del skräp på vägen från fordonen och det finns även uppgifter om ett läckage. Strax innan klockan 16 var räddningstjänsten klara på platsen och trafiken kunde flyta på som vanligt igen.

Ambulans kallades till platsen men ingen har behövts föras till sjukhus.

Polisen har ingen misstänkt brottsrubricering i samband med händelsen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS