Ordningsvakt misshandlad vid ingripande

Under natten till fredag blev en ordningsvakt misshandlad av en person inne på ett serveringsställe på Östra Hamngatan. Den misstänkte flydde platsen till fots – men råkade tappa sin mobiltelefon.
– Man kan väl säga att utredningsläget är gott, säger Per Gottschalk vid polisen.

ANNONS

Vid 03-tiden skulle en ordningsvakt ingripa mot en person som man misstänkte använde narkotika. Men personen tog i stället till våld och flydde sedan från platsen till fots.

– Ordningsvakten fick ont i handen, säger Per Gottschalk, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, och tillägger att det inte ska vara några allvarligare skador.

Polisen har goda förhoppningar om att kunna ta fast den misstänkte. Det finns en del uppgifter att jobba vidare med – kvar på platsen låg nämligen en mobiltelefon.

– Det föreföll sig inte bättre när gärningspersonen tappade sin telefon på platsen, så man kan väl säga att utredningsläget är gott, säger Per Gottschalk.

ANNONS

En anmälan om våld mot tjänsteman skrivs.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS