Man rånad i Göteborg – blev slagen med bälte

En man blev i natt rånad i centrala Göteborg. När han konfronterade gärningsmännen för att få tillbaka sin mobiltelefon blev han misshandlad. Rånarna ska bland annat ha slagit mannen med ett bälte.

ANNONS
|

Strax innan klockan fyra på morgonen stal två ficktjuvar en mobiltelefon av en man vid Heden i Göteborg. Mannen sprang då och konfronterade tjuvarna men blev misshandlad och slagen med ett bälte. När polisen kom till platsen gjordes ett sök med hund efter de misstänkta.

– Man hade vid något tillfälle dragit av målsägandes jacka men den blev kvar på platsen. Det var med hjälp av den som hundpatrullen kunde få upp ett spår, säger polisens presstalesperson Hans Jörgen-Ostler.

Tyvärr upphörde spåret och ingen är i nuläget gripen.

Tidigare under natten skedde ett annat rån i Göteborg. Strax innan klockan två hotade en ensam rånare en man på Bergsgatan.

ANNONS

– Han hotade med att slå ihjäl personen om han inte gav honom telefonen, säger Hans-Jörgen Ostler.

Rånaren sprang sedan ifrån platsen. En anmälan om rån har upprättas men ingen är gripen för tillfället.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS