Man misshandlad i Angereds centrum

En man i 25-årsåldern misshandlades av en annan man med sparkar och slag på torsdagskvällen. Misshandeln inträffade i Angereds centrum.

ANNONS
|

Larmet om misshandeln kom vid 18.30-tiden på torsdagen. När polisen kom till platsen fanns där en man i 25-årsåldern, som blivit misshandlad med sparkar och slag utanför en restaurang i Angereds centrum.

– Mannen ska vara lindrigt skadad, med sårskada i ansiktet och smärta i kroppen. Men han behövde inte följa med ambulansen, säger Jens Andersson, presstalesperson vid polisen.

Den misstänkte gärningsmannen hade flytt platsen till fots och polisen skickade flera patruller som sökte i området.

– Vi har tagit en del föremål i beslag och spårsäkrat på platsen. Det finns några vittnen och målsäganden att höra också, säger Jens Andersson.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS