Man knivskuren – misstänkt mordförsök

Under natten mot onsdagen blev en man knivskuren i Bergsjön. Fyra personer är gripna misstänkta för mordförsök.

ANNONS

Det var vid klockan 03.10 som polisen fick larm om en knivskärning i en bostad i Bergsjön.

– När vi kommer dit hittar vi en man som blivit knivskuren, säger Fredrik Flyberg, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Efter utredningsåtgärder på plats kunde polisen gripa fyra personer.

– Det är en man och tre kvinnor i 20-årsåldern, säger Fredrik Flyberg.

Den knivskurna mannen, som är i 25-årsåldern, ska ha fått skador på överkroppen fördes till sjukhus med ambulans.

– Initialt under natten var målsägande vaken och talbar men det kan ha ändras, säger Sara Andersson, polisens presstalesperson, under onsdagsmorgonen.

ANNONS

Personerna misstänks nu för mordförsök och förhör har inletts. Enligt polisen ska de inblandade ha någon form av bekantskap med den knivskurna mannen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS