Krock mellan bil och spårvagn vid Örgrytemotet

Polis och spårvägspersonal är på plats efter att en bil och en spårvagn krockat mellan hållplatserna Liseberg och Sankt Sigfrids plan. Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik.

ANNONS
|

Enligt räddningstjänsten handlar det frågan om en mindre olycka där en personbil och spårvagn gått ihop. De har lämnat platsen men polis och spårvägspersonal är kvar och arbetar.

Exakt vad som hände är ännu oklart.

– Vi har hört från passagerare om att det ska ha rört sig om låg hastighet, men jag vet inte i nuläget om det är tal om skador, säger Pernilla Henry, vakthavande befäl på polisen.

Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i olyckan.

Olyckan orsakade störningar för spårvagnslinje 5 som drogs in mellan Solrosgatan och Lilla Bommen. Ersättningsbussar sattes in. Vid 12:30-tiden gick spårvagnarna som vanligt igen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS