Inställda tåg till och från Göteborg

Ett flertal tåg har ställts in i morgontrafiken. Det handlar om ett kontaktledningsfel på sträckan mellan Göteborg och Halmstad.

ANNONS
|

Tågtrafiken är under tisdagsmorgonen kraftigt påverkad med inställda tåg efter ett kontaktledningsfel söder om Göteborg.

– Vi har ett kontaktledningsfel, och det råder enkelspårdrift mellan Lindome och Mölndal på sträckan mellan Göteborg och Halmstad, säger Johan Morsten, på Västtrafiks störningshantering.

Enkelspårdriften gör att trafiken behöver begränsas, och har lett till att ett flertal avgångar från och till Göteborg har tvingats ställa in.

Vid 07.20 meddelar Västtrafik att felet är avhjälpt, men att de tåg som har ställts in är fortsatt inställda och att det påverkar en del förseningar i tågtrafiken.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS