Fullt utvecklad brand i bastu

En fristående bastu har börjar brinna på Hisingen. Enligt räddningstjänsten är branden fullt utvecklad och man arbetar på plats med flera styrkor.

ANNONS
|

Räddningstjänsten larmades till Hisingen vid 20.21 om en brand i en fristående bastu på en tomt.

– Det är en fullt utvecklad brand och vi är på plats mer flera styrkor, säger Niclas Fogelqvist, larm- och ledningsoperatör vid Räddningstjänsten.

Enligt Niclas Fogelqvist ska det inte ha befunnit sig några personer inne i byggnaden. Även polisen befinner sig på platsen och bekräftar att ingen ska ha skadats i samband med branden.

Vid 21.10 uppger räddningstjänsten att man har en prognos på ungefär en timme på platsen.

– Vi håller fortfarande på och släcker för att det inte ska kunna ta sig ytterligare, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS